Best Wine Auctions

Met de unieke ervaring en kennis

Best Wine Auctions:

Voor de allerbeste en meest gezochte wijnen

Best Wine Auctions is een online veilingplatform gewijd aan 's werelds meest prestigieuze wijnen en champagnes.

Meer dan 25 jaar ervaring

Best Wine Auctions is opgericht door Chris Thiran, de oprichter en CEO van Belgium Wine Watchers, een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de wijnwereld. Elke dag streven we ernaar onze eigen hoge normen te overtreffen door exclusieve wijnen aan te bieden.

Ons ervaren team van taxateurs inspecteert elke fles . We controleren zorgvuldig het etiket, de capsule, de kurk en of er tekenen van doorsijpeling of andere indicaties van mogelijke problemen zijn. We streven naar het hoogste kwaliteitsniveau en alleen als een fles aan al onze kwaliteitsnormen voldoet, wordt hij geveild.

Iets buitengewoons

Best Wine Auctions is het centrum van de exclusieve wijnwereld. Wij bieden wijnen van topkwaliteit uit voornamelijk Frankrijk, Italië en Spanje. Koop de meest gewilde Bourgognes van Romanée Conti, Georges Roumier, Armand Rousseau, Grivot, Coche-Dury en Raveneau.
Op zoek naar Premier Cru's  andere beroemde Bordeaux-wijnen zoals Lafite en Mouton Rothschild, Latour, Cheval Blanc, Petrus, Le Pin,
Château d'Yquem en champagnes van topklasse zoals Salon, Dom Pérignon en Krug. Dit zijn slechts enkele van de gerespecteerde namen die in ons liggen opgeslagen en die wachten om deel uit te maken van Uw privécollectie.

Tijdens een veilingweek zijn al deze exclusive wijnen 24/7 beschikbaar op ons online veilingplatform. Dit geeft u de tijd om uw favorieten op te volgen.

Best Wine Auctions

Dé specialist als het gaat om het kopen, verkopen en veilen van uw wijncollectie.

Van 1 fles tot uw hele wijnkelder.

Onze taxateurs maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend gesprek en offerte.


Registreer nu

Mis geen enkele kans en registreer hier om toegang te krijgen tot onze online veilingen.