fbpx

Best Wine Auctions & Ampersand Wine Auctions
hebben besloten om vanaf heden
hun krachten te bundelen. 

- Samen Sterker -
Een Nieuw Tijdperk voor Wijnveilingen

In de wereld van wijnveilingen ontstaat een veelbelovende samenwerking tussen twee ware pioniers:
Chris Thiran van Best Wine Auctions en Jochen De Vylder van Ampersand Wine Auctions.

Met een gedeelde passie voor wijn en een gezamenlijke visie op de toekomst hebben Chris en Jochen besloten hun krachten te bundelen. Deze samenwerking vloeit voort uit de wens om hun expertise te combineren en zo nog meer waarde te bieden aan hun klanten.

Chris Thiran, een gepassioneerde wijnkenner en visionair, richtte Best Wine Auctions met één doel voor ogen: het creëren van een unieke en toegankelijke marktplaats voor wijnliefhebbers over de hele wereld. Met ongeëvenaarde expertise en een onwrikbaar engagement voor kwaliteit heeft hij in de afgelopen 25 jaar een reputatie opgebouwd als een betrouwbare autoriteit in de wijnindustrie.

Jochen De Vylder, wiens passie al drie decennia in de wijnwereld ligt, richtte Ampersand Wine Auctions op in 2018, na jaren als freelance consultant gewerkt te hebben voor verschillende grote internationale veilinghuizen zoals Christie’s en Acker Merrall & Condit. Een goed veilinghuis dient volgens hem de focus te leggen op een perfecte herkomst en hoge kwaliteit van het aanbod in combinatie met een hoog niveau van klantenservice.

Door deze samenwerking zullen klanten profiteren van de gecombineerde expertise van beide bedrijven. Het doel is elkaar te versterken, het aanbod te vergroten, speciale live en online thema veilingen gekoppeld aan unieke degustaties te organiseren en boven alles een nog efficiëntere dienstverlening te bieden aan hun klanten.

Met veel enthousiasme kijken Chris Thiran en Jochen De Vylder uit naar de toekomst, waarin ze samen nieuwe hoogten zullen bereiken en de wereld van wijnveilingen verder zullen transformeren. Deze samenwerking markeert het begin van een spannend nieuw era, waarin innovatie en traditie hand in hand gaan om de ultieme wijnervaring te creëren.

Welkom bij de volgende fase van wijnveilingen!

Chris Thiran

Jochen De Vylder