fbpx
Chris Thiran

Chris Thiran

Belgium Wine Watchers - Best Wine Auctions

Oprichter - Eigenaar - General Manager

Heb de wereld van wijnen mogen ontdekken vanuit een gastronomische passie.
Er is niets mooiers dan een mooi glas wijn vergezeld van prachtige culinaire creaties.
In 2000 liet ik mijn restaurant achter me om me 100% te richten op de internationale wijnhandel.

Nu, meer dan 23 jaar later, is mijn adoratie voor wijn alleen maar gegroeid, en wetende dat we klanten hebben in meer dan 65 landen die wijn net zo waarderen als wij ...

"Omdat we dezelfde passie delen"

William Van Den Bossche

William Van Den Bossche

Wijnexpert en Internationaal Verkoop en Marketing manager 

Het begon allemaal in een wijnwinkel, waar ik het wijnvirus kreeg - op zoek gaan naar wijndomeinen en nieuwe ontdekkingen is puur plezier.Ik richtte me al snel op het combineren van wijn en spijs en werkte jarenlang als sommelier waar ik mijn smaakpapillen optimaal leerde gebruiken! Klanten adviseren en wijnkelders beheren behoorden tot mijn taken. Daarna werkte ik voor een veilinghuis.Nu werk ik als International Sales Manager voor Belgium Wine Watchers & Best Wine Auctions, waar ik mijn verkoopvaardigheden kan toepassen.

Danny Cardon

Danny Cardon

Senior Wijnexpert - Inkoper

Ik bracht mijn jeugd door in de wijngaarden van Zuid-Frankrijk en raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in wijnen.

In 1993 begon ik te werken in het wijnsegment van een warenhuis, tot ik in 2006 Belgium Wine Watchers ontdekte.

Als kopersassistent kan ik mijn passie voor wijn combineren met mijn job en sinds kort doe ik dat ook bij Best Wine Auctions als Wijnexpert.

Yannick Moerbeek

Yannick Moerbeek

Wijnexpert - Purchaser

Een slokje uit een glas Evangile 1996 was mijn eerste ervaring, waardoor ik mezelf onderdompelde in de wereld van wijn. Sindsdien heeft het wijnvirus me in zijn greep en ben ik de geschiedenis van wijn gaan bestuderen.

Elke fles in een kelder, elke verzameling gemaakt door een liefhebber heeft zijn eigen verhaal. Dit verhaal vertaal ik sinds 2014 naar correcte prijsaanduidingen bij Belgium Wine Watchers en sinds 2018 bij Best Wine Auctions.

Luc Brabants

Luc Brabants

Senior Manager Magazijn en Logistiek

Ik werk sinds 2008 voor Belgium Wine Watchers en ben steeds meer gepassioneerd geraakt door wijnen.

Momenteel controleer ik als Warehouse/Logistics Manager vooral alle wijnen die binnenkomen en maak ik een correcte inventaris op.
Alle wijnen die verkocht worden moeten ook langs mij voor controle.

Je kunt bij mij terecht voor bestellingen, extra foto's van bepaalde flessen of gewoon wat meer uitleg over de wijnen.

Ik hou van een breed scala aan wijnen, maar op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar wijnen uit het zonnige Toscane zoals de Brunello di Montalcino of de Super Tuscans, en voor witte wijnen geef ik de voorkeur aan Duitse Rieslings.

Best Wine Auctions - Glenn Cambré

Glenn Cambré 

Wijnexpert en Internationaal Verkoop en Marketing manager

Met een achtergrond in hotelmanagement startte ik mijn loopbaan als sommelier in een gerenommeerd sterrenrestaurant, waar mijn liefde voor wijn ontwaakte en verfijnd werd. Na mijn tijd in de restaurantwereld maakte ik de overstap naar het domein van inkoop en verkoop in een wijnwinkel, waar ik mijn kennis en ervaring verder ontwikkelde.

Nu heb ik mijn plek gevonden waar ik volledig gedij in de wereld van international sales en mijn passie voor wijn op diverse manieren kan benutten. Voor mij overstijgt wijn het niveau van een simpel product; het is een emotie die mensen verbindt en bekoort. Met mijn expertise en liefde voor wijn, ambieer ik anderen te inspireren en te betoveren met de fascinatie van dit tijdloze elixer.

Ngawang Lama

Ngawang Lama

Magazijn Assistent

Ik werk in het magazijn van Belgium Wine Watchers, ik zorg ervoor dat alle transportkisten opgevouwen zijn en klaar staan om gevuld te worden met de verkochte wijnen.

Ik help mijn collega's met binnenkomende bestellingen en haal verkochte wijnen uit het magazijn.

En ik kan met trots zeggen dat ik hier al meer dan 10 jaar werk!