Over Ons

Direct toegepaste kennis en kunde

Best Wine Auctions

's Werelds meest luxueuze wijnen

Best Wine Auctions is een online veilingplatform gewijd aan ’s werelds meest prestigieuze wijnen en champagnes.

 

Méér dan 20 jaar ervaring

Best Wine Auctions is opgericht door de mensen achter Belgium Wine Watchers, een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de wijnindustrie. Elke dag streven we ernaar om onze eigen hoge normen te overtreffen door luxe wijnen aan te bieden die perfect zijn in elk opzicht.

Ons ervaren team van taxateurs inspecteert elke fles met de hand. We controleren nauwkeurig het etiket, de capsule, de ullage, de kurk en of er tekenen zijn van kwel of andere aanwijzingen voor mogelijke problemen. We zijn toegewijd aan het hoogste kwaliteitsniveau en alleen als een fles voldoet aan elk van onze kwaliteitsnormen, wordt deze geveild.

 

Iets buitengewoons

Best Wine Auctions is het centrum van de exclusieve wijnwereld. Wij bieden wijnen aan van topkwaliteit uit voornamelijk Frankrijk, Italië en Spanje. Ontdek de meest gewilde Bourgognes van Romanée Conti, Georges Roumier, Armand Rousseau, Grivot, Coche-Dury en Raveneau. Of koop First Growths en andere bekende Bordeaux-wijnen zoals Lafite en Mouton Rothschild, Latour, Cheval Blanc, Petrus, Le Pin, Château d’Yquem en eersteklas champagnes zoals Salon, Dom Pérignon en Krug. Dit zijn slechts enkele van de gerespecteerde namen die in ons magazijn zijn opgeslagen en wachten om deel uit te maken van uw privécollectie.

Tijdens een veilingweek zijn al deze exclusiviteiten 24/7 beschikbaar op ons online veilingplatform. Dit geeft u de tijd om uw favorieten op te volgen.

 

Registreer nu

Mis geen enkele kans en registreer hier om toegang te krijgen tot onze online veilingen.


Best Wine Auctions

www.bestwineauctions.comBelgium Wine Watchers

www.belgiumwinewatchers.com


GRATIS WIJNVEILING APP

EXCLUSIEVE WIJNEN 

DIE WE GRAAG MET U DELEN

CONTACT

Uilenbaan 148a,

2160 Wommelgem, Belgium

info@bestwineauctions.com

+32 (0)3 808 70 70

BTW: BE 0689581512

Privacy Statement

OUR FREE WINE AUCTION APP

DOWNLOAD BELOW on Google Play or in the App Store

Best Wine Auctions App Google Play
Best Wine Auctions iPhone App
Close